TRAI NENEACĂ! UITE CÂT CÂŞTIGĂ LUNAR FINUL LUI MOŢ DE LA CSM SLATINA

Boierie pe banii slătinenilor. Doar nu se aştepta cineva ca cel mai fin din câţi a cununat primarul Moţ s-ar fi umilit să accepte un post de director într-o instituţie publică pe doi lei. Remuneraţie pe măsura cumtriei, altfel cum?! Başca derivatele… Că doar nu lăsa pentru nimic în cârca consoartei şi administrarea White Diamond Pool dar şi societatea de contabilitate,  Info Contab & Consult Eficient SRL- mai ales acum când este în contract cu direcţiile din subordinea Primăriei Slatina(pentru cei cu memorie scurtă CLICK continuam-impreuna-cu-finii-ai-lu valcov-denuntatori-ai-lu mot-prestatori/).

Aşadar, să avem pardon pentru că nu vorbim despre orice angajat de rând, paznic sau muncitor. Nu! Vorbim despre Dorel de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Katy al lui naşu′ Moţ  are un salariu de bază de aproape 8000 lei. Contractual, plătit din bani publici, propus, votat, aprobat. Meritele? Unele bineînțeles deosebite ar garanta naşu’. Nici adjuncţii nu o duc rău. Cu 1000 lei mai puţin ca şefu′ pentru că nici coeficientul nu e acelaşi.  Atenţie, vorbim de cel de salarizare. Despre coeficientul de inteligenţă care face diferenţa… după post(n.n tot după el vine şi mintea, nu?)se impune o discuţie mult mai amplă cu altă ocazie.

E bine să ajungi la CSM chiar şi la birou. Ca şef birou sari ca salariu de bază de 6000 lei lunar. E bine, prea bine! Îndrăzneşte să crezi că CSM Slatina a ajuns azi, aşa cum spuneam cu mulă vreme în urmă, un adevărat butoi cu miere ce face concurenţă pepinierei CAO. Atenţie mare însă, de la miere la pulbere nu e decât un pas. Acela până când dosarul ajunge pe masa procurorilor. CAO e în lucru, urmează. În curtea lui Dorel rămâne însă de văzut ce aduce ceasu′…

Până atunci, trai neneacă şi… la vară cald! Căci atunci se deschide piscina la Recea şi se închide periodic Plaja Olt(n.n. inopinat  administratorul-CSM Slatina- simte nevoia unor… lucrări).

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
CITY CISMARU A DAT CHIX  ÎN AFACERI! CSF, N-ARE FLERUL LUI VÂLCOV … 

 Zice o vorbă că ce naşte din pisică tot şoareci mănâncă, da′ se pare că nu toţi cei care s-au...

Închide