Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

RAMBO REVINE!  TUDOSE ÎL AŞTEAPTĂ PE VÂLCOV LA POPASUL BUCOVINA! 

28. septembrie. 2017
La trei luni de la numirea sa ca premier intră în malaxorul evaluării.Vineri,  la Popas Bucovina- Suceviţa. În primul rând o să-i verifice Dragnea reţeaua, ca în liceu: dacă e la 220 pică, dacă şi-a mărit ritmul la 380 are şane să meargă înainte actualul premier.
Dar chiar dacă ritmul e draconic cum îi place lui daddy, un cuvânt greu de spus îl are acest Rambo de la Olt, făcătorul şi distrugătorul  programului de guvernare. Revine în forţă cel mai inculpat din câţi evaluatori a avut PSD-ul. Pentru că să nu creadă cineva că de după ce l-a executat pe Grindeanu s-a liniştit. A întors foaia şi  s-a apucat de Tudose. Cu liniuţă, puncte slabe, puncte fortă, adevărată analiză swot- cum obişnuia inculpatul să facă în vremurile de odinioară, lui şi tuturor pulifricilor(n.n. urmează, un subiect extrem de interesant ce nu trebuie ratat!). De ce participă un simplu  consilier la Camera Deputaţilor care nu e nici membru de partid la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD? Pentru că e bun, e foarte bun!Un om cum să-i spun…, prea cum îi place lui Dragnea. Şi în plus, n-are dom′le interdicţie de la procurori să vorbească cu partidul… (e drept, nu mai are nici la denunţători interzis!). Luaţi aminte:

Vâlcov mai participă şi la tura asta de evaluări?

Da bineînţeles. Va fi prezent.

Nu renunţati la el?

Nu, sub nici o formă!

E bun?

E foarte Bun!

Ce-l face pe Vâlcov atât de indispensabil?

Este foarte bun, un economist, un om cu viziune, şi un om cum să-i spun…, care poate participa la o construcţie serioasă a unui program de guvernare, lucru pe care l-a şi făcut.

Asta între două termene la proces. Că dânsul spre deosebire de dvs are mai multe…

Da…, din păcate… Dar nu are interdicţie să vorbească cu noi dom′le.

Păi n-a zis nimeni că are sau nu interdicţie da′ sistemul ăla nu poate să-l strângă de portocale la un moment dat, în detrimentul intereselor partidului?

Nu neg asta dar nu vreau să comentez asta, Darius este un om respectat în partid şi în guvern, pentru că orice părere i se cere o dă fără nici un fel de problemă.

Aşadar, e bun tare! Păi dacă n-ar avea Dragnea dreptate şi dacă n-ar fi mers orbeşte pe sfoară cum a cântat Vâlcov s-ar mai fi aflat azi România unui val de scumpiri alarmant, de la creșterea prețului la gaze, la enegia electrica și la creditele în lei?

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!