Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HAŞTAG#REZIST: DE LA ISJ DIRECT LA BĂLAŞA LA CCD!

11. septembrie. 2017

Man haştag# rezist e metodist. I-a păstrat Bălaşa călduţ postul, să fie pentru vremuri grele. E prin concurs, pe viaţă chiar, aşa ni s-a spus oficial. Felicia Man a promovat examenul pe vremea când  era general interimar la ISJ Olt. L-a păstrat chiar şi ulterior susţinerii concursului de la ISJ. Pentru că se poate ne-a asigurat directorul CCD Olt, Bălaşa. Nu e cumul de funcţii, mai ales la doamna Man. Dacă se ridica întrebarea -cât de legal este să deţină şi postul de metodist-la momentul la care aceasta încă se afla la conducerea inspectoratului, atunci poate ar fi fost o problemă. Acum cică n-ar mai fi, pentru că… există precedent.

Aşadar despre legalitate nu ne-am putut lămuri căci explicaţiile lui Bălaşa nu ne-au convins. De fapt nici pe el nu l-au convins pentru că… normal, egzistă  explicaţie : „Nici ministerul nu a dat o explicaţie concretă!”

Fară ceva concret, pe bază de precedent, azi Felicia Man are post întreg de metodist, un fel de moştenire lăsată de ea sieşi, iar cea care fusese încadrată până acum pe acel post a fost nevoită să accepte jumătate de normă(dintr-un alt post înjumătăţit!). Vorba clasicului în viaţă, din vremurile când candida la primărie: „Nu sunt singurul, dar sunt cel mai bun

Păi nu face ALDE casă bună cu PSD? La Olt face!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!