VÂLCOV L-A REEVALUAT PE ŞUŞALĂ ÎNAINTE DE PRONUNŢARE! DIN TRĂDĂTOR, MARTIR!

Tot mai puţine termene au rămas până la prima pronunţare, tot mai mult se schimbă declaraţiile inculpaţilor.

Cel  care în martie 2015 îl acuza de trădare pe Lucian Şuşală astăzi, la ultima audiere în dosarul de corupţie aflat pe rolul ICCJ vine şi prezintă public un alt film. Prost, mai degrabă o comedie, în care- cu atitudinea omului spăşit şi alergat de remuşcări(n.n. pentru cine are poftă de gogoşi bineee dospite…)- Vâlcov vorbeşte despre unul din foştii săi oameni de bază ca despre un adevărat martir care pentru şi-a sacrificat chiar viitorul pentru binele său.

În 2004 am devenit primar al Slatinei, îl cunoşteam pe Şuşală. Vreau să vă spun că Luci şi-a întrerupt facultatea un an de zile pentru a mă ajuta e mine în campanie. Nu am înţeles niciodată de ce atâta nebunie şi toată lumea spunea că e şoferul meu. La început, din cauza facultăţii, a trebuit angajat pe un post de studii medii. Ulterior el a urcat treptat, pe nivelul studiilor. Nu l-am considerat niciodată şoferul meu. El este un tip inteligent care a meritat să avanseze. De aceea a ajuns director la Imobiliare Consloc. Am fost prieten cu el

Aşa a sunat declaraţia inculpatului Vâlcov cu privire la Lucian Şuşală, azi după ce nu şi-a mai menţinut autodenunţul din 31 martie 2015 în care declara că „recunoaşte faptele” pentru care era acuzat şi mai mult se angaja, în prezenţa a doi dintre apărătorii săi şi a procurorului DNA, să contribuie „la aflarea adevărului în cauză până la capăt„.

Nu s-au auzit suspine în sală ICCJ, n-au curs lacrimi pe obrajii celorlalţi inculpaţi „reevaluaţi”. S-au ridicat doar mari semne de întrebare! Declaraţiile şi denunţul lui Şuşală sunt depuse la DNA şi menţinute şi pe parcursul judecăţii! Ghinion zic unii!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*