CAUTĂ IEPURE, GĂSEŞTE URS… DEPUTAT MARIUS IANCU-PREZENT!

Păi cum, numai Dragnea să aibă sublocotenenţi cu care să-şi facă treburile mai puţin curate? Are şi Stănescu, cum să nu aibă. Să se lupte preşedintele singur cu forţele oculte iar ei, cei pe care i-a făcut mari, i-a impus pe liste, le-a dat scaun călduţ , chiar aşa, să rămână datori? Totul se plăteşte, nimic nu se… uită.

Că d′aia sublocotenenţii sunt şi  azi pe baricade, prezenţi la datorie, ceas de ceaş dar mai ales pas cu pas: „Am dat votul Guvernului Mihai Tudose pentru că trebuie să continuăm implementarea măsurilor pe care oamenii le aşteaptă. Voi fi atent la activitatea Guvernului şi voi reacţiona atunci când voi constata că nu se respectă programul şi măsurile votate de români”.

Adică votăm, lăudăm, da de data asta mai cu măsură că ne-am furat-o o dată când am girat primul guvern al lui daddy şi apoi mai, mai să scriem de mână demisia(a doua în numele conducătorului iubit). Noroc că nu au nici o valoare declaraţiile publice, fie ele chiar şi scrise negru pe alb în declaraţii politice date la presă spre informarea alegătorului, că altfel Stănescu era pa azi după evaluarea făcută de cel mai creier din câte are PSD azi.

De serviciu a picat de data aceasta deputatul  Iancu. Greu de crezut că a ieşit să vorbească singur, fără dezlegare de la preşedinţie, despre un program de guvernare care este departe, mult prea departe de cel fluturat în campanie şi votat în decembrie anul trecut de români. Vorba proverbului, ce ar mai fi dacă ar juca ursu′ de bună voie…

Pe principiul una vorbim alta fumăm, ne-am încumeta chiar să pariem că nici măcar Stănescu nu cunoaşte la această oră noul program de guvernare(n.n.dacă acest haos se poate numi program…). Nu avem certitudinea nici că Iancu ar fi reuşit să-l citească din scoarţă în scoarţă, da… dacă-i ordin cu plăcere. Nu trebuie totuşi să uităm(şi să recunoaştem totodată) că este unul dintre parlamentarii cei mai activi pe reţelele de socializare(implicit preluat de presă), de aici şi avertizat să o lase mai uşor cu ieşirile, că doar unu-i preşedintele şi acela e Stănescu.

Restul, cuminţi în bănci, mai uşor cu publicitatea(n.n. felicitarea de Paşte,cea mai dintre cele mai să fie de la domn preşedinte- prietenii ştiu cum au fost directivele….), doar după… semnalul sonor se pot exprima. Aşa fac locotenenţii, aşa şi sublocotenenţii!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*