VÂLCOV ÎŞI AMÂNĂ DECLARAȚIA ÎN DOSARUL DE LUARE DE MITĂ! RECUZĂ COMPLETUL!

După ce marţi a fost pus sub control judiciar într-un nou dosar de procurorii de la Parchetul Olt(n.n. citat şi nu cu mascaţii cum a încercat Daddy o mică mare intoxicare!!!) pentru instigare la dare şi luare de mită, miercuri a avut loc un nou termen în dosarul în care Vâlcov este judecat pentru luare de mită. Ar fi trebuit sa aibă loc audierea sa având în vedere faptul că au fost finalizate audierile tuturor martorilor din acest dosar. Numai ca inculpatul a înaintat prin apărătorul sau o cerere de recuzare a completului, respectiv a judecătoarei Otilia Chiriță.  „Ştiti că și eu am depus la început o cerere de abținere în dosar dar a fost respinsă” a spus Chiriță, motivarea avocatului care n-a vrut sa dea citire cererii în ședință publică,  a fost aceea că „motivele invocate sunt altele decât cele precizate de dumneavoastră, sunt apărute ulterior„.

A reuşit Vâlcov să obţină o nouă amânare, însă nu pentru septembrie(GHINION!!!) ci pentru săptămâna viitoare când vom vedea dacă ce-a de-a doua cerere de recuzare(n.n. a mai existat una din partea unui cetăţean) va fi admisă sau respinsă ca şi cealaltă.

 P.S. Salvează recuzarea soluţia? Prietenii ştiu de ce!!!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
VÂLCOV – INCULPAT ÎNTR-UN NOU DOSAR! INSTIGARE LA DARE ŞI LUARE DE MITĂ!

Darius Vâlcov a fost citat marţi dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt în dosarul MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL. Potrivit procurorilor...

Închide