OFICIAL, PENTRU DADDY DE LA „COLEGII DE LA OLT”: „VÂLCOV NU E MEMBRU PSD”

Mi se pare profund incorect modul în care s-a raportat(n.n. Sorin Grindeanu) la domnul Darius Vâlcov. A anunțat la vremea respectivă că vrea să se retragă din calitatea de membru PSD, numai că organizația Olt l-a păstrat în continuare membru și funcționează ca și membru PSD„(Liviu Dragnea)

Ni se pare la fel de profund şi tot la fel de incorect ca în încercarea de a-l spăla pe inculpat(n.n. ce ghinion s-a abătutasupra lor, căci pentru şpagă sentinţa o dau judecătorii în instanţă şi nu preşedintele de partid!!!) Liviu Dragnea minte poporul cu televizorul.  După ce a ieşit de la Beciul Domnesc- arestat preventiv pentru mai multe fapte de corupţie,  a anunţat la vremea vremea respectivă că vrea să se retragă din calitatea de membru PSD. Numai că organizaţia Olt NU l-a păstrat în continuare membru şi NU funcţionează ca şi membru PSD inculpatul Vâlcov ci doar ca şi consilier… daddy.

Astăzi, 25 mai, Darius Vâlcov şi-a înaintat demisia din calitatea de membru al Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Olt. Acesta şi-a motivat demisia astfel: ‘Motivele luării acestei decizii sunt trimiterea în judecată a cazului meu şi dorinţa de a mă retrage din spaţiul politic şi public al României’. Organizaţia Partidului Social Democrat Olt a luat act de această demisie„.

Profund corect, acesta este situaţia politică a inculpatului Vâlcov Darius Bogdan potrivit comunicatului de presă oficial transmis în 25 mai 2015 de PSD Olt, condusă de Paul Stănescu, situaţie care azi a fost confirmată de liderii judeţeni: „La noi, la Olt, domnul Vâlcov nu mai  este membru. Şi-a dat demisia de atunci, după evenimente…(n.n. arestarea preventivă). Probabil a greşit domnul Dragnea!

 Sigur a greşit domnul Dragnea, profund… intenţionat! Sorry daddy, Vâlcov e out! „Evaluatorul şef” care a decis schimbarea Guvernului PSD Grindeanu, este un simplu cetăţean fără carnet de partid!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
MAMA LU′ MOŢ, LA LOC COMANDA! ŞTIE TUDOREL TOADER?

"Asa i-am găsit. In MJ nu mai există... În rest, nu cunosc !", dă asigurări ministrul Tudorel Toader pe o...

Închide