NIŢĂ A CÂŞTIGAT PROCESUL CU ANI! GHINION, CIUGULEA ŞI-A CUMPĂRAT DEGEABA MAŞINĂ.

Deputatul ALDE Mihai Niţă a câştigat joi procesul cu ANI. În luna martie 2014, Agenţia Naţională de Integritate anunţa că senatorul Mihai Niţă este incompatibil din decembrie 2008, deoarece a deţinut simultan funcţia de senator şi calitatea de administrator al  S.C. BRANIT S.R.L. În primă instanţă, la Curtea de Apel Craiova deputatul a pierdut însă a declarat recurs, pe care azi, prin decizie definitivă l-a câştigat.

Detalii soluţie: Decizia nr. 2252 din 15 iunie 2017. Admite recursul declarat de Niţă Mihai împotriva sentinţei nr. 434 din 27 noiembrie 2014 a Curţii de Apel Craiova – Secţia contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând, pe fond: Admite acţiunea formulată de reclamantul Niţă Mihai. Anulează raportul de evaluare nr.10350/G/II/12.03.2014 întocmit de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 15 iunie 2017.

Aşadar, Niţă rămâne să-şi termine mandatul de deputat iar locul doi rămâne tot la vatră. Cu tot cu proaspăta achiziţie pe patru roţi ce urma să-i facă mai… comodă naveta de la Slatina la Bucureşti. Bineînţeles la Parlament! A visat! Ghinion!  S-a trezit i tot la sediu  ALDE Olt era. Acolo unde va rămâne deocamdată, cel puţin încă 3 ani!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
CUMULUL DE ŞPĂGI DĂUNEAZĂ!  VÂLCOV A AJUNS CONSILIER AL LUI DADDY! REMUNERAŢIE DIN COTIZAŢIILE DE LA PARTID!

De la înălţimea funcţiei de ministru al Finanţelor, cu vis măreţ de premier şi chiar preşedinte, inculpat azi trimis în...

Închide