CUMULUL DE ŞPĂGI DĂUNEAZĂ!  VÂLCOV A AJUNS CONSILIER AL LUI DADDY! REMUNERAŢIE DIN COTIZAŢIILE DE LA PARTID!

De la înălţimea funcţiei de ministru al Finanţelor, cu vis măreţ de premier şi chiar preşedinte, inculpat azi trimis în judecată în două dosare pentru fapte de corupţie, Vâlcov a ajuns un biet consilier!

Ordin la partid, pe surse, din cotizaţia membrilor de partid Vâlcov urmează să încaseze 130 mii lei lunar. Încă nu i-a primit, „angajarea” la Grupul PSD din CD e recentă,  de aproximativ două săptămâni. Leafa e o umilinţă. Nu pentru slătineanul de rând pe care vreme de 10 ani Vâcov l-a executa silit pentru taxe şi impozite din care erau plătiţi cei ce i-au dat şpagă, ci pentru „evaluatorul şef” care a ţinut azi să-şi ducă  la bun sfârşit  planul de schimbare a Guvernului Grindeanu, el însuşi dând citire deja celebrului raport de evaluare. Dar nu se umileşte inculpatul gratis. Să nu uităm că în timp ce Dragnea se achită de obligaţii şi-l laudă pentru contribuţia la programul de guvernare(n.n. umilind astfel toţi profesioniştii din PSD nevoiţi să stea la masă cu un şpăgar autodenunţat) , cele două dosare merg înainte şi chiar se apropie de final. Ori Vâlcov trebuie să convingă judecătorii că… „s-a îndreptat”,  nu mai ia şpăgi şi nici afaceri nu are. Şi atunci, din ce-şi duce traiul zilnic având în vedere ca banii din nuntă şi botez i-a băgat în tablouri şi lingouri? Din salariul umil de la Daddy!!!

Nimic nou, acelaşi scenariu din vremurile când era primar şi se lamenta că trăieşte din salariul amărât, ba chiar „mărinimos” dona indemnizaţia de la Facultate. A ţinut la acea vreme, îşi încearcă norocul şi acum chiar dacă e nevoie să se umilească şi să stea la mâna colegilor să-i plătească salariul. Însă, până când judecătorii se vor pronunţa, mai sunt multe de spus şi mai ales de arătat despre ce s-a întâmplat cu afacerile sale după ce procurorii l-au încătuşat, de unde vine lunar cash-ul!

Mergem inainte!!!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
DIN PUŢUL VIZIUNII LUI MOŢ: ŞTRANDUL E „DUS”! „DUS” E LA  MÂNA LUI DUMI!

La sfârşitul lunii martie ac., după ce a luat câteva lecţii de la aparatul de specialitate despre cum să citeşti...

Închide