PRONUNŢARE: PRIMARUL DE LA IZVOARELE ŞI SORIN PĂDURARU ACHITAŢI!

După ce în urmă cu două săptămâni, la ultimul termen, procurorul de şedinţă a cerut achitarea inculpaţilor Păduraru Sorin  şi Constantin Florian- primarul comunei Izvoarele,  trimişi în judecată pentru  abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu, a venit astăzi şi pronunţarea: ACHITARE!

Fapta nu există întrucât fapta nu este prevăzută de legea penală. Instanţa lasă nesoluţionată acţiunea civilă formulată

Cei doi au fost trimişi în judecată pe 8 iunie 2016. Potrivit procurorilor PJ Slatina, la data de 19.08.2013, în calitate de primar al comunei Izvoarele, inculpatul C.F. a angajat patrimonial comuna Izvoarele, printr-un contract de împrumut ce a fost încheiat cu încălcarea dispoziţiilor Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, referitoare la condiţiile de contractare a împrumuturilor interne, pentru realizarea de investiţii publice de interes local.  Prin activitatea desfăşurată, inculpatul C.F. a obţinut nelegal fonduri pentru finanţarea lucrării de construcţii vizând proiectul „Campus Şcolar la Şcoala de Arte şi Meserii Izvoarele, jud. Olt”, creând astfel o pagubă în patrimoniul comunei Izvoarele, în cuantum de  216 002,92 lei”, precizau procurorii.

Deşi decizia instanţei nu este definitivă, e greu de crezut că va fi formulat apel având în vedere concluziile depuse de procurorul de şedinţă prin care a cerut achitarea.

Print

Articole asemanatoare

PRONUNŢARE: PRIMARUL DE LA IZVOARELE ŞI SORIN PĂDURARU ACHITAŢI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
CONTINUĂM ÎMPREUNĂ… CU FINII! AI LU′ VÂLCOV DENUNŢĂTORI, AI LU′ MOŢ PRESTATORI!

În timp ce pulifricii se încolonează la DNA, cârlanii se aşează tot mai confortabil în posturi. Moţ îşi ţine, fără...

Închide