VÂLCOV CERE REAUDIEREA LUI ROTEA!

Inculpat pentru luare de mită în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Olt, Darius Vâlcov a cerut la temenul de miercuri, pein apărătorii săi, reaudierea lui Rotea și Păduraru. Motivul invocat de avocați a fost acela ca la termenul când aceștia au susținut prima declarație în fața judecătorului inculpatul nu a putut fi prezent având termen în celălalt dosar. Vâlcov a cerut instanței să-i aprobe ca el sa fie cel care va adresa întrebări martorului, ” având cunoștințe despre unele situații mai personale”. Solicitarea a fost aprobată de judecătorul Chirița însă după ce inculpatul va da declarație.

În denunțul depus la DNA  Rotea nu l-a menționat pe Vâlcov pentru că „atunci am vrut să-l protejez pe Vâlcov, am crezut că pot să-l protejez”, ulterior, în declarația de martor acesta a arătat cum au stat „înțelegerile”.

Şi la Tribunalui Olt Rotea a confirmat că  Vâlcov a fost cel care l-a trimis la Păduraru să îi spună despre procentul pe care trebuie să îl returneze ca șpagă „pentru buna derulare a contractului de la CAO”, recunoscând ca el a fost și cel care a ridicat una din tranșele de bani pentru șpăgar, la momentul respectiv șeful său. Mai mult, la scurt timp de la declarația de la Tribunal, Rotea”trădătorul” a fost demis peste noapte de la Ministerul Dezvoltării(știe Dragnea!!!).

Rămâne de văzut cum va decurge „audierea” dintre cei doi despre „chestiuni personale”, iar până atunci nu este exclusă o revenire sau poate o promisiube de revenire a martorului pe post de secretar de stat!

Prietenii stiu de ce… Mergem inainte!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
PRIMARUL DE LA PERIEȚI REȚINUT 24 DE ORE! DELAPIDARE ȘI FALS INTELECTUAL!/CERCETAT SUB CONTROL JUDICIAR

Update//Primarul comunei Perieți nu va fi prezentat la judecătorul de drepturi şi libertăți. Procurorii au decis plasarea acestuia sub control...

Închide