ÎN NUMELE LUI DRAGNEA: STĂNESCU CERE EXCLUDEREA LUI PONTA DIN PSD!

Nici o surpriză: ce-l deranjează pe Dragnea are grijă să sancţioneze liderul PSD Olt. Primul cu demisia în semn de solidaritate după condamnarea lui Dragnea, Paul Stănescu a arătat joi, în cadrul Comitetul National Executiv al PSD că nu se dezice de poziţia de locotenent fidel. El a fost primul care a cerut excluderea din partid a lui Victor Ponta, cel care în ultima perioadă a lansat mai multe atacuri la adresa liderului partidului. Solicitarea lui Stănescu vine la scurt timp după ce pe holurile Parlamentului încercând un dialog cu Ponta, n-a obţinut decât un „hai pa” e persoană fizică– «Să trăiască Oltu′. Noroc că ai scăpat de mine. Hai… »(http://concretolt.ro/2017/03/09/pe-persoana-fizica-ponta-l-a-trimis-la-plimbare-pe-stanescu-hai-pa/).

Liviu Dragnea a refuzat însă să supună la vot solicitarea astfel că rolul pe care Stănescu l-a avut la Sinaia a fost dar acela de a-i arăta pisica lui Ponta în numele lui Dragnea!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
ALIN CALOTĂ, ŞEFUL DIRECŢIEI ECONOMICE SLATINA L-A SCĂPAT PE BĂRBULESCU DE SEIFUL LUI VÂCOV!

În martie 2015 când procurorii DNA au descoperit seiful lui Vâlcov în hora pulifricilor a fost vehiculat şi numele şefului...

Închide