ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREZI: DUMI, PRIETENUL LUI MOŢ, PREŞEDINTELE TSD SLATINA, ÎI IA LOCUL GEANINEI BOBICU DE LA RUPIAH!

Am mai spus-o, a venit şi confirmarea: administraţia Moţ se dovedeşte a fi mult mai previzibilă şi foarte grăbită comparativ cu cea condusă de tandemul Vâlcov- Prina.

A PLECAT  RUPIAH, TRĂIASCĂ NOUL SRL- SC FRUNZA(SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL)  BY MOŢ EMIL CONSTANTIN&CO

Şapte ani a aşteptat Vâlcov până când şi-a racordat firmele şi prietenii de casă la bugetul Slatinei. Moţ însă nu pare a avea prea multă răbdare şi  nici vreo reţinere în a transforma, cu paşi rapizi dar siguri, Primăria Slatina într-un SRL condus de fini, afini sau prieteni de momeală.

Şase ani a tăiat, Geanina Bobicu frunză la câini şi-a încasat prin Rupiah. De acum înainte va tăia, va încasa şi gestiona preşedintele TSD Slatina, Florin Dumitrescu. El este cel ales să se ocupe de administrarea şi conducerea SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, societate al cărei obiect principal de activitate este întreţinere peisagistică, asociaţii fiind Municipiul Slatina ale cărui drepturi sunt exercitate de către Consiliul Local Slatina şi SC Slatina Industrial Parc SA.

Ce-l recomandă pe Dumitrescu drept administrator al noii societăţi înfiinţată de CL Slatina, în afara carnetului de membru de partid, funcţia de lider al organizaţiei de tineret Slatina şi buna prietenie cu primarul Slatinei, ne poate spune doar iniţiatorul proiectului de hotărâre în care se comunică această situaţie, chiar Moţ Emil Constantin. Să cântărească oare la această decizie activitatea de administrator pe care Dumitrescu a prestat-o în cadrul SC Metropol Uman Consulting Srl? Cu siguranţă este doar o coincidenţă între numirea lui ca administrator al noii societăţi care se va ocupa de administrarea spaţiilor verzi din Slatina şi modificările făcute în a doua parte a anului trecut  în SC Metropol Uman Consulting SRL. Este voba despre societatea pe care în 2013 a înfiinţat-o Florin Dumitrescu împreună cu sora directorului executiv al  Direcţiei Economice de Venituri şi Cheltuieli din cadrul Primăriei Slatina, Alin Calotă,  ce-şi are sediul şi azi într-o clădire închiriată chiar de la CJ Olt- „Punct Control”(aflat în administrarea Serviciului Judeţean de Pază Olt, str. Drăgăneşti).

Cu siguranţă fără nici  legătură cu înfiinţarea noii societăţi Dezvoltare Urbană Slatina SRL, cu numirea prietenului lui Mot ca administrator, după majorarea capitalului social atât Dumitrescu cât şi Calotă cesionează acţiunile din SC Metropol Uman Consulting Srl unui al treilea asociat intrat în schemă, numit administrator cu puteri depline. Pentru că, nu-i aşa, trecutul nu foarte îndepărtat a arătat că se poartă pulifricii, buni la semnat!De sfori are cine să se ocupe!!!

Fragment din Monitorul nr. 2664 din anul 2016: Urmare a cesiunii mai sus menționate Dl Dobra Gabriel Ionuț va deveni unic Asociat al Societății, acesta deținând integral capitalul social al Societății în cuantum de 300 lei, divizat în 30 de părți sociale, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, cota de participare la beneficii și pierderi fiind de 100%; Art. 2. Revocarea Dlui Dumitrescu Florin-Adrian din funcția de Administrator al Societății, precum și descărcarea acestuia de gestiune pentru activitatea desfășurată pe perioada mandatului.

Îndrăzneşte să crezi că se întâmplă în Slatina lui 2017, după ce DNA a destucturat GUPUL format în jurul administraţiei Vâlcov- Prina.Îndrăzneşte să crezi că Moţ merge şi el înainte şi după ce finul a fost pus director la CSM, azi prietenul Dumi administrează banii pe spaţiile verzi.

PS. Pentru cei care nu ştiu ce înseamnă acest contract, un scurt search cu numele Rupiah, găina cu ouăle de aur(vezi facturi plătite de Primăria Slatina şi imobilele achiziţionate de administratorul Bobicu după ” consultarea în prealabil cu inculpatul Vâlcov Darius Bogdan).

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*