Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

„CARACALUL ÎȘI CHEAMĂ ACASĂ FIUL RISIPITOR- CEL MAI JURIST DINTRE INGINERI”! IORDACHE NU S-A… DEMISIONAT!

06. februarie. 2017

Caracalul e în stradă!..îşi cheamă acasă fiul risipitor , ,,cel mai jurist dintre ingineri” ,să le repare mobila care le cade-n cap!:))

Au fost oameni în stradă în aceste zile și în cele două municipii ale Oltului. Au scandat împotriva OUG-ului semnat si promovat mișelește la ceas de seară de Iordache, au îndurat frigul dar mai ales injuriile pe care le-au adresat postacii de partid, a căror principală specializare pare a fi aceea de a arunca cu noroi în cei ce nu se supun (n.n. a se citi- nu se fac preş). Că au fost mulți sau au fost puțini, e rolul autointitulaților  deontologi să-i numere (n.n. unii cu ouăle, alții cu scheleții, stau să iasă cei cu protestatarii), cert este că Oltul Puternic are opozitie (si nu este vorba se Ştirbu-liderul liberalilor). S-au adunat în pe platoul din fața Prefecturii Olt şi au pornit în mars pe stazile municipiului, au scandat pentru abrogarea ordonanței, au cântat „Deșteaptă-te române”. Chiar si la Iordache acasa, la Caracal, oamenii au protestat împotriva celui în care şi-au pus speranța atât atunci când l-au trimis nu doar o data în Parlament, cât mai ales la investirea ca ministru. Caracalenii îl cheamă acasă pe „fiul risipitor, cel mai jurist dintre ingineri”.

Ordonanța a fost duminică  abrogată însă nu a venit la pachet și demisia ministrului atât de hulit de stradă. Se lasă încă așteptată. Și… chiar e așteptată de sute de mii de oameni.

P.S. Grindeanu i-a dat două zile de gândire lui Iordache: îl demite sau… se demite!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!