SECRETARUL DE STAT ROTEA S-A DAT JOS DIN PAT DOAR SĂ CARE ŞPAGA! LA AUDIERI VINE CÂND VREA EL!!!

Odată cu funcţia de secretar de stat în ministerul Devoltării, partidul nu numai că l-a scos din şomaj pe Rotea dar l-a şi scăpat de grijă. Aceea despre care spunea în urmă cu duă săptămâni că îl apasă greu pe umeri: declaraţia la Tribunalul Olt despre cum a mers la prietenul său Păduraru să încaseze şpaga e care acesta i-a dato lui Vâlcov în schimbul contractului de reabilitare a Centrului Istoric din Slatina. N-a ajuns miercuri la audieri pentru că are acum „o funcţie importantă şi a fost plecat la Braşov la o întâlnire la fel de importantă”, cum a anunţat la începutul şedinţei judecătorul Otilia Chiriţă. Şi asta nu e tot! La nivelul înaltei funcţii de secretar în care l-au uns  sfidarea merge… înainte! Cum a mers şi şpaga!

Rotea le-a transmis magistraţilor să nu se obosească să-l mai citeze pentru că vine singur(n.n. dacă nu are o altă întâlnire mult mai importantă!!!) şi tot singur, din surse propri, se interesează despre următorul termen al procesului. Ghinion, procurorul DNA nu s-a lăsat impresionat de rangul de secretar de stat şi a solicitat mandat de aducere pentru data de 15 martie!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
VÂLCOV NU O DĂ LA PACE CU MARTORII! IL RECUNSC ÎN CONTINUARE DE… LIDER!

O nouă rundă de audieri în dosarul în care Vâlcov a fost trimis în judecată pentru luare de mită(n.n. nerecunoscută încă...

Închide