Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JUDECĂTORII AU DECIS: „AGENTA IMOBILIARĂ” A LUI VÂLCOV JUDECATĂ PENTRU CORUPŢIE!

29. ianuarie. 2017

Încă o piesă din DOMINO-UL INFRACŢIONAL cade!

«Respinge cererile de restituire a cauzei la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt pentru completarea respectiv refacerea urmăririi penale. În baza art. 346 alin. (2) C. proc. pen. constată competenta de soluţionare a prezentei cauze de catre Judecatoriei Slatina, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 142/P/2015 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt privind pe BOBICU RITA GIANINA,  pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu asimilată infracţiunilor de corupţie, a legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmarire penala.»

Este vorba de nimeni alta decât „agenta imobiliară” a lui Vâlcov(n.n. la rându-i trimis în judecată în două dosare pentru corupţie), patroana SC Ruapiah SRL prin care multe s-au făcut şi desfăcut ulterior. De la suprafața de 5000 mp, situată în Dealul Grădiște (terenul pe care este amplasat celebrul cort de nunți) cumpărată în februarie 2007 de la Primăria Slatina, vândută în anul 2013 către SC RUBINSTEIN HOLDING SRL(n.n.Cristian – Marian Ghenciu), la cel mai păgubos contract din istoria municipiului   prin care, în data de 25.08.2010 primăria cedează întreținerea în totalitate a spațiilor verzi din oraș către CĂPUŞĂ, urmând să plătească 8000 de miliarde de lei vechi în următorii 30 de ani şi restul tranzacţiilor imobiliare şi financiare, Rupiah fiind una din firmele cheie din circuitul financiar fictiv pe care fostul ministru l-a pus la punct pentru spălarea şpăgilor(n.n.rechizitoriu DNA).

Geanina Bobicu, cea care, într-un exces de… ipocrizie,   încerca mai ieri să convingă ziariştii că Darius Vâlcov n-a avut nici o legătură cu achiziţia imobilelor din Slatina(n.n.strada Lipscani) şi Bucureşti(n.n.Galeria Raphael) SC Rupiah, a turnat tot în faţa procurorilor.

CITEŞTE SC RUPIAH SA- DEŢINUTĂ DE VÂLCOV. DENUNŢĂTORI: LUCIAN ŞUŞALĂ ŞI GEANINA BOBICU!

Geanina Bobicu, cea care nu mai târziu de vara lui 2016  se victimiza şi declara război tuturor celor care de-a lungul timpului și-au permis să consemneze despre societatea în cauzăacuzând că a fost afectată îmaginea sa şi a societăţii la care Vâlcov a făcut patroană, este iată astăzi inculpat pentru corupţie!  Imaginea „impecabilă” cu care defila Bobicu este descrisă în rechizitoriul  nr. 142/P/2015 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt de către procurori.

Bobicu Rita Geanina, în calitate de reprezentant al SC Rupiah, parte a grupului de asociere ce a executat lucrările aferente contractului având ca obiect înfiinţare parc comunal în comuna Cungrea, a semnat situaţiile de plată, confirmând astfel executarea unor lucrări care în realitate nu erau efectuate, contribuind la comiterea faptelor de către inculpaţii Murguleţ Ion şi Alexe Dorel şi în consecinţă producând un prejudiciu bugetului local al UATC Cungrea şi implicit un folos nejustificat pentru societate în sumă totală de 94.495

S.C. RUPIAH S.A. este o societate comercială deţinută şi administrată în fapt de către VÂLCOV DARIUS BOGDAN, operaţiunile financiare importante efectuându-se la indicaţiile acestuia au notat negru pe alb procurorii DNA.

Pentru un prim contract păgubos patroana Rupiah va da socoteală în faţa judecătorilor, dar aşa cum am arătat de-a lungul timpului, este doar o picătură într-un ocean. Explicaţii se impun a fi date pentru banii publici pe care Rupiah i-a încasat vreme de 7 ani de la Primăria Slatina(n.n. în pofida mascaradei cu rezilierea de comun acord!!!), pentru terenurile achiziţionate la preţuri derizori  şi nu în ultimul rând pentru achiiziţionarea SC Aceti.

Print

One thought on “JUDECĂTORII AU DECIS: „AGENTA IMOBILIARĂ” A LUI VÂLCOV JUDECATĂ PENTRU CORUPŢIE!

  1. Nici icoana zidita la poarta, nici barba lui barba-so nu o scapa pe infractoarea asta de puscarie. Sa iti dea Dumnezeu tie, si copiilor tai, tot binele pe care l-ai facut orasului asta, evreica imputita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!