PLEACĂ RUPIAH, TRĂIASCĂ NOUL SRL! SC FRUNZA SRL BY MOŢ EMIL CONSTANTIN!

Previzibilă este administraţia Moţ, aproape la fel cum devenise şi cea de dinainte. Nimic nu se pierde, totul se transformă, aceeaşi Mărie, se schimbă doar pălăria. Bugetul rămâne în continuare căpuşat.

Contractul de concesiune nr. 11272/25.08.2010 privind concesionarea serviciului public de administrare a domeniului public şi privat având ca obiect întreţinerea, dezvoltarea şi amenajarea parcurilor, a spaţiilor verzi, a locurilor de joacă şi a fântânilor arteziene din municipiul Slatina încetează prin acordul părţilor. Cu fix două zile înainte de trecerea în 2017 patroana SC Rupiah, Geanina Bobicu- unul din denunţătorii lui Vâlcov, trimitea Primăriei Slatina adresa nr. 3107 prin care comunica intenţia de a demara procedurile de negociere în vederea încetării contractului de concesiune. După ce a făcut pierdută urma SC Aceti prin vânzare,încercând să convingă opinia publică de faptul că există un câine care pleacă de la abator, Bobicu spune că „societatea se află în imposibilitatea de a susţine obligaţiile contractuale, motivat de faptul că a scăzut semnificativ volumul lucrărilor încredinţate de către concedent„. Despre ce înseamnă „imposibilitatea” invocată vom reveni, cert este că joi s-a votat în CL Slatina hotărârea privind dezlipirea societăţii controlată de Vâlcov (n.n. prin care şi-a achiziţionat mai multe imobile în Slatina şi Bucureşti- Galeria Raphael). 

O CĂPUŞE pleacă!Cu toată dragostea îi urăm drum bun! Dar ore cine vine?
ÎNDRĂZNEŞTE SĂ CREZI CĂ NOUA CĂPUŞĂ e pregătită să se înfigă în buget rapid!!! În 15 zile Rupiah face predarea iar tot în 15 zile va fi gata de tăiat frunză la câini societatea pe care Primăria Slatina o înfiinţează. Aşa a anunţat Primăria Slatina prin vocea iniţiatorului de serviciu Stăncioiu, la care „nu vom fi acţionari majoritari dar vom avea 99%„. Până când se va dumirii vicele că 100% înseamnă acţionar unic şi nu majoritar, avem iată o certitudine: o nouă SC Imobiliare, nu Consloc ci Frunza SRL stă să ia fiinţă! Prin delegarea gestiunii, acest SRL va înlocui societatea lui Vâlcov, pentru că lupu nu-şi schimbă năravul, nici vechile practici, bănoase cum au arătat procurorii în rechizitorii, nu sunt de aruncat. Ba dimpotrivă, cum se poate observa, pe fapte nu vorbe, Moţ Constantin Emil Stelian a îmbrăţişat şi el moda SRL-uilor.

Din 2005 de când a fost înființată, prin conturile SC Imobiliare Consloc SRL, administrată pe rând de directori aleși pe… sprânceană de fostul primar Vâlcov Darius Bogdan precum Steomlega, Neacșa, Belu și Șușală, au trecut peste 750 miliarde lei vechi. Tot din 2005 până în martie 2007, cenzorul principal al acestui SRL a fost Briceag Emilian, fratele auditorului de la Camera de Conturi Olt, Briceag Belu Marian. De la înființare și până în septembrie 2009 capitalul social al Imobiliare Consloc a ajuns la suma de 13.398.020 lei, pentru ca după această dată să se treacă la diminuarea capitalului la 7.000.000 lei prin restituirea către Municipiul Slatina a unei părți  din imobilele care au făcut obiectul aportului. Doar în 2008-2010 SRL-ul Primăriei Slatina a avut cifra de afaceri de 20.469.324, 32.970.790 lei respectiv 5.063.436.Următorii trei ani financiari, 2011-2013, Imobiliare îi încheie PE PIERDERE, finalul fiind FALIMENTUL(prin sentinţa numărul 667/12.10.2015,  dosarul  502/104/2014 Tribunalul Olt dispune dizolvarea societăţii Imobiliare Consloc Slatina).

Este aşadar doar o chestiune de timp până vom afla dacă primarul actual şi-a însuşit de la vechea administraţie în totalitate reţeta SRL-urilor sau nu şi cât va toca de la buget SC Frunza SRL până la faliment.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*