VÂLCOV NU SCAPĂ LA ÎNALTA CURTE

Judecătorii de la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus menţinerea controlului judiciar împotriva lui Vâlcov Darius Bogdan, inculpat pentru luare de mită. La terenul de luni a fost însă modificat conţinutul măsurii controlului judiciar în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Şuşală Lucian Petruţ în sensul înlăturării obligaţiei impuse acestuia de a nu comunica cu martorul Barbu Florin Ionuţ. Este vorba despre fostul director al Direciei impozite si Taxe a Primăriei Slatina, impus de acelaşi Vâlcov director la ANIF începând din iulie 2014.

Restul inculpaţilor, respectiv Prina, Tomescu şi Timofte, rămân şi ei în continuare sub control judiciar. Următorul termen în proces a fost stabilit pentru 7 februarie 2017.

  • Detalii soluţie: Modifică conţinutul măsurii controlului judiciar în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Şuşală Lucian Petruţ în sensul înlăturării obligaţiei impuse acestuia de a nu comunica cu martorul Barbu Florin Ionuţ. În baza art. 362 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 208 alin. 5 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Vâlcov Darius-Bogdan, Prina Minel Florin, Şuşală Lucian Petruţ, Timofte Petre Bogdan şi Tomescu Constantin Cristian. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 16 ianuarie 2017.
Print

Articole asemanatoare

VÂLCOV NU SCAPĂ LA ÎNALTA CURTE

  1. Din poze se poate interpreta ca PENALUL PRINA MINEL FLORIN, comunica cu divinitatea. Are voie ? Aceeasi divinitate invocata de acest PENAL, ar trebui sa-l aduca in situatia anterioara incasarilor de spagi si alte comisioane, adica sa renunte la vila in care locuieste, casa de vacanta de la Horezu, apartamentele din Slatina, masinuta de 50.000 de euroi si poate asa isi mai spala pacatele !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
MAMA OMIDA SAU CUM NE IA FELICIA MAN PE TOŢI DE PROŞTI!

În octombrie 2016, la nivelul judeţului Olt au fost scoase la concurs 169 posturi de director, dintre care s-ocupat 97,...

Închide