DECONTU′, CÂT E DECONTU′?

Se întâmplă! Şi la case mari dar şi acolo unde legea nu-i tocmeală şi mai ales unde se presupune că ar trebui apărate interesele generale ale societăţii. Se întâmplă şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina . Mai bine zis s-a întâmplat în vara lui 2016 când au păşit pragul instituţiei, ca stagiari, doi tineri procurori – Călin Radu Bogdan şi Ştirbu Mădălina. Ambii, cu formare poliţienească la bază – el fost jandarm, ea poliţistă. Posibil… viitori soţ şi soţie. Statutul procurorilor le permite celor doi să beneficieze de decontarea cheltuielilor cu chiria, dacă nu deţin în proprietate o locuinţă. La nivelul Slatinei, decontarea chiriei este plafonată la 190 de euro pe lună, potrivit HG 310/2007. Tânărul procuror stagiar, deloc străin de” lumea bună” a urbei(n.n. fiind văzut periodic la un local din apropierea unităţii alături de patron, la o sticlă de vin pe care nu ştim dacă-l bea sau doar îl admiră, cert e că pleacă de fiecare dată de la local cu maşina personală), încheie un contract de închiriere a unei locuinţe. Tânăra stagiară încheie la rându-i un contract de închiriere a unei locuinţe, însă, zic unele voci că ar fi vorba fix despre aceeaşi închiriată de Călin Radu Bogdan. Dacă lucrurile stau aştfel, fiecăruia decontându-i-se câte 190 de euro, pentru aceeaşi locuinţă statul plăteşte 380 de euro.

Se pare că „anomalia” n-a trecut neobservată. Ba chiar ar fi fost semnalată chiar de  managerul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Mitrică Gheorghe.  Se pare însă că discuţia cu tânăra stagiară, de altfel consăteancă a domnului mai sus amintit(n.n. ambii din Scărişoara unde domnul manager pare că şi-ar dori să ajungă într-o zi primar) nu a dus nicăieri. Doar la ideea bine întipărită că… un procuror poate ancheta un contabil, nu invers! Cât priveşte decontarea,pare că  merge ca unsă: 380 de euro achită lunar statul, deşi ar trebui să deconteze doar 190. Păi stimabililor, ori suntem cu legea, ori… ea cu noi?!

Cum se numeşte oare această situaţie în termeni penali? Ştiu cu siguranţă stagiarii dacă este sau nu abuz în serviciu, sau poate superiorii lor a căror poziţie oficială o aşteptăm. Să se  deconteze zicem da′ să ştim şi noi cât e decontu′!!!

 

 

Print

Articole asemanatoare

DECONTU′, CÂT E DECONTU′?

  1. Despre cei doi se poate scrie o carte ,in fiecare zi. Umilesc polițiștii si îi jignesc in ultimul hal si nimeni nu le zice nimic. Intrebati-l pe barbuica , pe caramizaru sau pe orice alt politist de la rutieră. Mai e butaliu care , tot asa procedează. Intrebati-l pe murgulet căruia îi spunea ca e prost si incompetent. Calin e prieten cu vincze care îl duce la chiolhanuri , in rest îi amenință pe toți că le arată el! Domnilor din conducere luați măsuri ! Călin ne ține toata ziua in sedinte in care ne spune ce destept e el si cum a reusit in viata ! Întrebați jandarmii sau pe seful lor cum sunt dați afara din birourile procurorilor ! Am vorbit cu grefierii si ei se plâng la fel . Sunt jigniti si amenintati de butaliu , calin si stirbu . In afara de aia blonda care se închide in birou cu Șerban. Daca venim la parchet la ora 10 ,domnul butaliu nu este ! Ne spune Călin ca întârzie ,deoarece noaptea se joaca la calculator . E grav , oameni buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
ŞASE NEGRI MITITEI MERG ÎN PARLAMENT! CÂŢI SE MAI ÎNTORC DIN EI?

În 2012 oltenii au trimis în Parlamentul României şase deputaţi şi doi senatori din partea PSD Olt. N-au fost zece...

Închide