Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

O CAMPANIE FURTUNOASĂ, CU MIŞU NIŢĂ DE LA ALDE

05. decembrie. 2016

Noaptea minţii. Mişu Niţă de la ALDE e prins rău „într-o campanie furtunoasă” ce se desfăşoară  zilele acestea, „dedicată alegerilor din 11 decembrie pentru noul Parlament al României”. E şi atipică pe deasupra pentru că zice senatoru′,, care din decembrie mai vrea o tură în Parlament ca deputat ” în folosul întregii populații trăitoare în această țară, de data aceasta „sunt angrenate forțe politice din Românii diferite”. De luat aminte!!! D′aia Niă e azi pus pe asanare. „Starea de pauperitate” care a determinat o parte dintre tineri să migreze în Occident vrea „s-o asaneze” în următorii patru ani dacă mai prinde imunitate şi dacă judecătorii de la ICCJ îi dau câştig de cauză în procesul cu ANI. Azi lumea se grăbeşte, şi senatorul se grăbeşte(n.n. spre parlament…) dar totuşi e nemulţumit tare rău de alegători pentru că „sunt prea răbdători, ceea ce nu mai înseamnă o calitate azi, când lumea se grăbește și timpul parcă s-a scurtat.”

De aceea, „oameni buni, nu vă mai lăsați păcăliți! Ceea ce votați greșit azi, o să vă coste mâine, iar timpul de patru ani, până la viitoarele alegeri, nu se mai poate recupera„, mare adevăr gura păcătosului grăieşte. Şi încă ceva, pe ultima sută de metri a campaniei, tot de la Gâgă, fiţi cu băgare de seamă pentru că…”votul este secret”.

PS. Lipsa pomenilor electorale îi determină se pare pe unii politicieni să ia DEX-ul în mână şi să compună mesaje care mai de care mai pompoase în în schimbul votului ce le aduce mandatul de parlamentar.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!