Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CONCESIONARA CORAL IMPEX ÎŞI CERE INSOLVENŢA. CONTRACTUL CU PRIMĂRIA SLATINA MERGE ÎNAINTE – SEMNATAR VÂLCOV DARIUS BOGDAN!

20. noiembrie. 2016

IMOBILIARE CONSLOC e falimentată, ACETI s-a vândut, SC Rupiah s-a supus  recomandărilor impuse de auditorii de la Camera de Conturi Olt iar Coral Impex, societatea care în 2010 a concesionat serviciul de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare, se dă azi insolventă.

Contractul 11.302/25.08.2010, semnat  de către  şpăgarul de tristă amintire, Darius Bogdan Vâlcov(n.n. singurul contract semnat de fostul primar!!! ), cu firma  CORAL IMPEX din Ploieşti pentru 20 de ani cu posibilitatea prelungirii… 60 de zile a avut parte şi el(n.n. după modelul Rupiah) de multe acte adiţionale, primul la scurt timp de când a fost semnat, apoi câte unul anual. Un contract păgubos pe care orice amator, şi nu specialist, l-ar interpreta ca fiind unul de PRESTĂRI SERVICII şi nu unul de CONCESIUNE. O redevenţă plătită simbolic de firma CORAL IMPEX de 40.000 lei/an şi o scrisoare de garanţie de bună execuţie de 10% din această sumă, adică 4.000 lei. BĂTAIE DE JOC! Firma, abonată la banii primăriei încă din anul 2007 când a primit 428.413 lei pentru dezinfecţia oraşului şi care pentru aceleaşi servicii a primit 266.043 lei în 2008, 365.736 lei în 2009, 197.700 lei în 2010 şi 564.428 lei în 2011, peste prevederile contractuale, şi-a „ajustat”tarifele (n.n. din 2014) tocmai la serviciile decontate doar de Primăria Slatina, decontare sigură, în termen şi… fără număr!

Cm spuneam, azi, reprezentanţii concesionarei au solicitat la Tribunall Olt intrarea în insolvenţă- Dosar nr. 932/104/2016.

Părţi

Nume Calitate parte
CORAL IMPEX SRL Debitor
INSOLVENŢĂ 2007 SPRL Lichidator
CORAL IMPEX SRL PRIN LICHIDATOR INSOLVENŢĂ 2007 SPRL Debitor
A.A.A.S. BUCURESTI Creditor
PRIMĂRIA SLATINA Creditor
ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE OLT ÎN NUMELE ŞI PENTRU DGRFP CRAIOVA Creditor

Cererea le-a fost admisă astfel că,  în temeiul art. 71 din Lg. 85/2014, instanţa a dispus deschiderea procedurii simplificată a insolvenţei împotriva debitoarei. Totodată, a dispus dizolvarea societăţii, ridicarea dreptuli de administrare al debitoarei, obligând-o la predarea gestiunii.  A fost numit şi lichidatorul judiciar care va conduce activitatea debitorului, se va ocupa de aplicarea sigiliilor, inventarierea bunurilor şi luarea măsurilor corespunzatoare pentru conservarea lor precum şi de primirea plăţilor pe seama debitorului si consemnarea lor în contul averii debitorului potrivit legii.  Lichidatorul desemnat va gestiona şi banii pe care insolventa Coral Impex îi încasează de la Primăria Slatina pentru apa de ploaie c care sunt spălaţi ţânţarii, pentr că, cel pţin oficial, până la această dată contractul de concesionare este în vigoare şi merge înainte întocmai cum a dispus Vâlcov!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!