Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CURAT-MURDAR DOMN′ STĂNESCU: IANCU E GET BEGET DIN VALEA MARE!

09. noiembrie. 2016

Este întocmai cum consemnam: impunerea lui Iancu pe lista pentru Camera Deputaţilor nu are nici o legătură cu preşedintele Paul Stănescu. L-a dat Oprescu la schimb cu Rotea, la fel de denunţător ca Bărbulescu şi pe deasupra şi cărăuş de şpagă. Ce consultări, de unde opţiunea activului, nu voce, nici talent, doar susţinerea baronului. Iancu pe care îl ştie Stănescu nu are nici o legătură cu cel pe care, după ce l-a făcut administrator public, Oprescu l-a trimis să se facă parlamentar.

Iancu pe care „îl garantează” preşedintele PSD Olt este slătinean get beget. Să auzi şi să nu crezi cum speră nişte unii să amăgească poporul cu televizorul. „Pe listă, io ştiu, cu domiciliul în Slatina sunt doi colegi. Marius Iancu este slătinean get- beget. Asta ştiu io despre el, ştiu din CV-ul lui, asta ştiu”.

EROARE! Candidatul baronului e get beget din Valea Mare, comuna unde partidul(n.n. acelaşi condus oficial de Stănescu) l-a instalat primar pe fratele lui Marius Iancu, bineînţeles după ce a fost eliberat din arest la domiciliu unde l-au plasat procurorii pentru evaziune şi spălare de bani.   Nu e Mafalda să le ştie pe toate(n.n.ştim, a zis-o Stănescu atunci când conducea CJ Olt şi trebuia să dea explicaţii cu privire la softul de 3 milioane de euro achiziţionat de la Ghiţă) da′ să dai cu bâta-n baltă fix în cazul candidatului de care ai încercat să convingi poporu′ că tu l-ai ales ca piesă de… „echilibru”  este într-adevăr  demn de un… dottore! În agronomie!!

Iar dacă din CV a aflat că Iancu are domiciliul în Slatina14976212_1261695270568570_1556567059_o(n.n. a se observa foto!!!), cu siguranţă din declaraţia de avere şi interese Paul Stănescu n-a aflat nici de firmele de la domiciliul candidatului, nici de cele din umbră. Poate ştie totuşi preşedintele cum auditează consoarta, şi mai ales unde.

P.S. Ne angajăm totuşi ca în perioada următoare să-i facem documentarea ca la carte, astfel încât să-l cunoască şi Stănescu pe Iancu. Candidatul şi nu cel din poveştile imaginare!.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!