CANDIDATURI LA PAUŞAL! ÎN REST STĂNESCU ” DISCUTĂ LUCRURI”…

Liderii PSD Olt au prezentat oficial lista pentru parlamentare. Doar o listă pe care sunt trecute nişte nume. Fizic, candidaţii nu sunt asumaţi. Poate data viitoare vor ieşi în faţa presei însă deocamdată sunt… ocupaţi. Cum încasa CAO la pauşal, aşa candidează şi social democraţii la alegerile din 11 decembrie. La grămadă, căci individual, pe persoană fizică, greu de spus ce-i recomandă pe majoritatea candidaţilor. Vocea nu prea le-a fost auzită iar talentul… lasă de dorit mult. Normal că au fost aleşi candiaţii pe sprânceană, normal că au fost criterii, dă asigurări preşedintele PSD Olt care are „aceeaşi unitate de măsură şi respect faţă de toţi colegii”, dar rămân în bucătăria internă.

Nu am să vă spun nici un criteriu, eu, vă repet, am aceeaşi unitate de măsură pentru toţi colegii mei. De ce e unu acolo su nu e, s-a discutat normal în partid. Nu vă spun criteriile, că dacă v-as spune nişte criterii ati pune alte întrebări la care eu nu aş putea să vă răspund, pentru că v-am spus am aceeaşi unitate de măură pentru toţi colegii.” Şi în ordinea de pe… tricou, la Camera Deutaţilor- Florin Iordache, Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Marius Iancu, Felicia Man, Cătălin Grecu, Dragos Drăghicescu, şi… „Bărbulescu, aaaa… nu Bărbulescuuu, Florin Dumitrescu”(Stănescu i-a dat mari emoţii baronului la prezentarea listei când l-a dat pe Bărbulescu în locul lui Dumitrescu), iar la Senat- Paul Stănescu, Renică Diaconescu, Corina Sulger, Ion Bozga, Cristian Brătoi.

În rest,”discutăm lucruri” iar Stănescu continuă mascarada începută săptămâna trecută:Vreau să vă spun, conducerea conducerea, am avut consultări cu toate organizaţiile din judeţ. Să nu zic toate, pentru că tot înseamnă 100%, dar 98%, pentru că ni s-a părut de bun simţ să ne consultăm cu tot partidul, pentru că n-am vrut să facem un simulacru de voturi într-o sală mare cu 200 de oameni, ci am vrut să avem o consultare sinceră, ca toată lumea să-şi spună punctul de vedere

N-a ieşit ce-i drept un simulacru ci cum am spus, a fost o mare mascaradă iar punctul de vedere al „colegilor” a fost acela exprimat după şedinţele cu ei, conducerea, de nemulţumire totală faţă de modul în care NU au fost consultaţi ci li s-a pus sub nas lista bătută deja în cuie! Dezbaterea cu care se bate Stănescu în piept, fie a avut loc doar între el şi Oprescu, fie a fost doar o intenţie…  Despre un procent asumat, la fel ca şi despre candidaţi, poate data viitoare. Deocamdată… la pauşal şi la mâna primarilor!

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
PNL OLT,LA PARLAMENTARE CA LA LOCALE: ALTFEL DE POLITICĂ… FRATELE MEU!

Dacă la social democraţi s-a definitivat într-un final lista pentru parlamentare(n.n. pe surse deocamdată), la liberali situaţia e... ca de...

Închide