Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MITUITORUL LUI VÂLCOV NU SCAPĂ!

20. iulie. 2016

prina-la-intrarea-in-centru-istoricJudecătorii Tribunalului Olt au respins din nou cererea de revocare a controlului judiciar depusă de Sorin Păduraru, cel care prin intermediul cărăuşilor de şpagă Rotea, Şuşală şi Adi Barbu i-a oferit lui Vâlcov 100.000 euro pentru deblocarea plăţilor aferente unui contract de execuţie lucrări pentru reabilitarea unor străzi din Centrul istoric al localităţii.

După ce săptămâna trecută a reuşit să-i înduplece pe magistraţi să-l lase să-şi facă concediul în Grecia, azi autointitulatul om de afaceri vrea să fie liber. Vrea el, dar n-au vrut şi judecătorii care au respins  cererea formulată de inculpatul Păduraru Sorin Alexandru, privind revocarea măsurii preventive a controlului judiciar instituită prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt emisă la data de 25.04.2016 în dosarul nr. 579/P/2015.

„Solutia pe scurt: În baza art. 242 alin. 5 C.p.p., Respinge cererea formulată de inculpatul Păduraru Sorin Alexandru, privind revocarea măsurii preventive a controlului judiciar instituită prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt emisă la data de 25.04.2016 în dosarul nr. 579/P/2015. În baza art. 275 alin. (2) C. proc. pen., obliga inculpatul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.  Pronunţată şedinţă publică, azi 19.07.2016”

Este vorba de dosarul în care a fost trimis în judecată alături de primarul din Izvoarele pentru complicitate la abuz în serviciu, în sarcina inculpatului reţinându-se faptul că, în calitate de reprezentant al părţii creditoare SC CONDOR SRL Slatina, l-a ajutat pe numitul Constantin Florian, în calitate de primar al comunei Izvoarele jud. Olt, să încheie un contract de împrumut cu nerespectarea dispoziţiilor Legii nr. 273/2006, privind finanţele publice locale, care stipulează că împrumuturile unităţilor administrativ teritoriale se efectuează de la băncile comerciale sau de la instituţii de credit, iar  respectiva societate comerciala , nu are un astfel de obiect de activitate.

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!