Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CUM ÎNCEARCĂ SĂ-ŞI REGLEZE CONTURILE PULIFRICII LUI VÂLCOV:IERI SPĂLAU ŞPAGA, AZI SE FALIMENTEAZĂ ÎNTRE EI!

18. iulie. 2016

valcov-eliberatAu apus vremurile în care pulifricii lui Vâlcov, administratori ai firmelor prin care s-a spălat şpaga, s-a făcut evaziune dar s-au achiziţionat şi multe bunuri, având „spatele asigurat”, pierduseră numărul zerourilor din conturile pe care le alimentau cu… genţile(n.n. vezi interceptări DNA). După ce s-au denunţat, acum se sapă reciroc, se acţionează în judecată în speranţa recuperării sumelor de bani pe care le-au spălat – în cea mai mare parte din contractele cu Primăria Slatina, toate acestea în condiţiile în care anchetele procurorilor anticorupţie care îi vizează nu sunt încă finalizate. Acesta-i răspunsul oficial de la organele abilitate ale statului. Dar tot oficial se falimentează şi pulifricii între ei, oficial, prin decizii judecătoreşti se trec banii dintr-un cont în altul, oficial pentru că se poate! Dacă se şterg şi urmele… cu atât mai bine. Iată dovada că încă se poate.

13714349_1143782065693225_355462048_nÎn cel de-al doilea dosar aflat  în care Vâlcov a fost trimis în judecată pentru luare de mită, dosar aflat pe rolul Tribunalului Olt, prin ordonanţa nr. 91/P/2015 din data de 16.11.2015 procurori anticoruție au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor achiziţionate de S.C. BOGMAR PRO DESIGN S.R.L. cu banii proveniţi de la S.C. PLUS CONFORT S.R.L(n.n. șpaga primită de Vâlcov din contractual privind reabilitarea termică a blocurilor din Slatina!!!), ce se află în prezent în custodia S.C. CITY HOTEL&LOUNGE S.R.L., care exploatează comercial hotelul City din Slatina, aparţinând inculpatului VÂLCOV DARIUS BOGDAN, în valoare de 393.457,58 lei.

După DNA, în toiul percheziţiilor şi audierilor efectuate în dosarele GRUPULUI de la Olt, pulificii au început să-şi regleze conturile… firmelor. Nu ei între ei, ci ei cu ei!

Doi dintre inculpaţi,  trimişi în judecată pentru spălare de bani, evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la trafic de influenţă, Tomescu şi Timofte s-au acţionat în instanţă. . După ce în iunie 2015 Tomescu i-a cerut 10 miliarde lui Timofte, ″o datorie″ mai veche – valoarea betonului  livrat de SC Cafmin către SC Bogmar pentru blocurile construite prin Aceti pe care Picasso a încercat să le vândă MApN, la sfârşitul lui 2015 depune la Tribunalul Olt cerere prin care solicită falimentul SC Bogmar(n.n. societatea responsabilă cu modernizarea City Hotel).

Acţiunea SC Cafmin a fost admisă de Tribunalul Olt, astfel încât societatea care s-a ocupat de tot ceea ce a însemnat renovarea hotelului lui Vâlcov a luat calea falimentului.

„Admite cererea formulată de creditoarea SC Cafmin SRL, (…)pentru deschiderea procedurii de insolvenţă a debitoarei SC Bogmar Pro- Design SRL (…)convoacă toţi creditorii debitoarei”

Însă la masa credală a apărut şi o altă firmă de casă, SC Rupiah SA, concesionara serviciului de administrare a spaţiilor verzi din Slatina, prorietară a mai multor imobile achiziţionate de Bobicu la sugestia lui Vâlcov în Slatina şi Bucureşti.  Aşadar ei cu ei, cum au fost şi până în 2015- sub aripa protectoare a liderului, garantându-le că „nimeni nu va face o zi de pucărie”. Şi aşa a fost! Cu excepţia lui Prina şi Şuşală, pulifricii sunt liberi să-şi regleze conturile… firmelor.

AMC

Print

One thought on “CUM ÎNCEARCĂ SĂ-ŞI REGLEZE CONTURILE PULIFRICII LUI VÂLCOV:IERI SPĂLAU ŞPAGA, AZI SE FALIMENTEAZĂ ÎNTRE EI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!