Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎN NUMELE BARONULUI! VICELE STĂNCIOIU, RESPONSABIL CU… GUNOIUL!

05. iulie. 2016

GARBAGE SERVICE!!! La vremuri noi, afaceri noi!

2016-07-05 21.17.57Azi în Slatina şi-n Balş,  mâine-n tot județul. A picat Balşul odată  cu cărăuşul de şpagă Rotea. Greu de crezut că actualul primar va accepta să rezilieze actualul contract de salubritate pentru a se alinia la ordine. Încă se negociază, baronul insistă direct şi mai nou indirect că doar nu degeaba l-a acceptat pe Delureanu în coasta lui ca vicepreşedinte al CJ Olt(n.n. din păcate pentru el se pare că întâlnirea de săptămâna trecută cu reprezentanții Mininsterului Mediului nu a avut rezultatele scontate…).

Până atunci se lucrează intens la Slatina. Cu drag şi spor la proiectul de hotărâre  pentru rezilierea contractului cu SC Salubris. Cum Moț s-a ținut de cuvânt şi-a început să-i planteze în diverse posturi pe ai lui care l-au ajutat să împartă ciocolată şi garoafe alegătorilor (afişe nu au avut de lipit), şi cârlanii baronului trebuie să demonstreze că-şi merită funcțiile. Vicele Stăncioiu, pesedist făcut şi garantat de finul Ivan (n.n. trimis în judecată pentru delapidare), se pare că e primul la start. Inițiator de proiect de hotărâre. Pentru că trebuie eliminată firma care în prezent deține contractul de salubritate în Slatina. Are cine să-l care… ca la Iancu Jianu.

Nimic nu se negociază, nu se vrea, nu e loc pe piață. Baronul nu vrea să fie sufocat iar contractul pentru hada de la Bălteni nu e suficient. Monopol total!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!