MITUITORUL LUI VÂLCOV S-A RĂZGÂNDIT!

valcov-rotea-2-300x201-300x201Constructo-mogulul Păduraru, s-a lăsat păgubaş. Facă-se voia procurorilor care l-au pus sub urmărire penală pentru complicitate la abuz în serviciu, asimilată infracţiunilor de corupţie. Dacă iniţial a contestat măsura controlului preventiv, Judecătoria Slatina respingând contestaţia, pe drumul de întoarcere de la Tribunalul Olt s-a răzgândit. Săptămâna trecută, mai exact joi 12.05, a înregistrat  a nregistrat o nouă contestaţie şi, ce să vezi, vineri instanţa a luat act de  renunţarea inculpatului la judecarea cauzei.

 Solutia pe scurt(13.05.2016): Se ia act că inculpatul contestator Păduraru Sorin Alexandru şi-a retras contestaţia formulată împotriva încheierii nr. 5 din 10 mai 2016, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina în dosarul nr. 812/104/2016. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p. obligă contestatorul inculpat Păduraru Sorin Alexandru la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu din 13 mai 2016.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  15/2016  13.05.2016

Acţiunea răzgândacului este cu atât mai „interesantă” cu cât, zilele trecute primarul de la Izvoarele, cel al cărui complice a fost Păduraru, a obţinut în instanţă dreptul de a reveni în primărie, dar nu este prima dată când acesta o suceşte. Chiar şi în dosarul lui Vâlcov, în calitatea sa de denunţător, Păduraru a revenit de mai multe ori asupra declaraţiei, ba chiar l-au confruntat procurorii cu Şuşală şi Rotea, cei doi cărăuşi de şpagă.

AMC

Print

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
DACĂ VÂLCOV BEA CORONA, VĂRUL LANGA ERA MARTOR LA NUMĂRATUL ŞPĂGII. STĂNESCU-L GARANTEAZĂ LA CAO!

Cu Vâlcov primar, senator sau ministru, reţinut, arestat sau inculpat, în toate situaţiile şpăgar autodenunţat, Paul Stănescu urmează cu sfinţenie...

Închide