Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎNTRE EI… INCULPAŢII: TOMESCU(SC CAFMIN) DĂ CU FALIMENTU′-N SC BOGMAR!

28. martie. 2016

12080716_814070162025007_2065521385_nVâlcov i-a adus la aceeaşi masă. Pe ea, din belşug, contracte pe bani publici, atribuite de Primăria Slatina. Procurorii a spart GRUPUL, pulifricii au fugit care încotro. Între două drumuri la DNA, toţi au un singur scop acum: să-şi tragă focul pe turta lor, care cum poate. Unii să rămână cu societăţile pe care au acceptat să le administreze, înfiinţate cu şpaga lui Vâlcov, alţii să-şi recupereze banii facturaţi obţinuţi pe contractele cu Primăria Slatina dar spălaţi prin circuitul financiar fictiv între firmele de casă.

untitled.bmpDoi dintre inculpaţi,  trimişi în judecată pentru spălare de bani, evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la trafic de influenţă, Tomescu şi Timofte vor să-şi regleze… conturile în instanţă. După ce în iunie 2015 Tomescu i-a cerut 10 miliarde lui Timofte, ″o datorie″ mai veche – valoarea betonului  livrat de SC Cafmin către SC Bogmar pentru blocurile construite prin Aceti pe care Picasso a încercat să le vândă MApN, la sfârşitul lui 2015 depune la Tribunalul Olt cerere prin care solicită falimentul SC Bogmar(n.n. societatea responsabilă cu modernizarea City Hotel).

Magistraţii i-au admis cererea lui Tomescu astfel că au dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă a debitorului.

12899853_1061891667215599_1814336904_n.png«S.C. BOGMAR PRO DESIGN S.R.L. şi S.C. CAFMIN S.R.L., societăţi prin intermediul cărora s-a realizat remiterea sumei de 3.080.000 lei, ce a reprezentat preţul traficului de influenţă al inculpatului VÂLCOV DARIUS BOGDAN, erau societăţi controlate de acesta şi de inculpatul PRINA MINEL FLORIN prin intermediul inculpaţilor ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ, TIMOFTE PETRE BOGDAN şi TOMESCU CONSTANTIN CRISTIAN», spun procurorii.

P.S. Pentru cei ce s-au grăbit să le cânte prohodul pulifricilor, ţineţi aproape, sunt şi azi sponsori de bază în campanie, vom detalia în perioada următoare, s-au… reorientat şi n-au fost deloc refuzaţi!

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “ÎNTRE EI… INCULPAŢII: TOMESCU(SC CAFMIN) DĂ CU FALIMENTU′-N SC BOGMAR!

  1. In Olt fiscul doarme ,cand este vorba de firmele si persoanele din Cartel.Acesti infractori au recunoscut si au dovedit ca acele operatiuni (de milioane de euro) din facturile pe care si le-au facut intre ei si alte firme, sunt FICTIVE ceea ce inseamna evaziune de alte milioane si milioane de euro.Ceeea ce inseamna ca toti acei infractori,inclusiv denuntatorii,sunt vinovati de evaziune.Nu era nevoie sa dea unul in celalalt cu falimentul ci fiscul din Olt (acum si cel din Craiova) trebuia sa faca acte de control si sa confiste tot pentru prejudiciul imens,iar ei toti (inclusiv denuntatorii) dadeau cu subsemnatul pe la Parchete.De asemenea Parchetele din Olt trebuiau sa se autosesizeze pentru aceste fapte imense de evaziune fiscala.
    Oare de ce nu au facut-o pana acum !? Oare nu cumva acest fapt de dezinteres total din partea fiscului si a Parchetelor fata de aceste evaziuni fiscale din firmele Cartelului le-a permis infractorilor sa-si goleasca firmele de tot iar acum chiar daca ar mai fi controlate nu mai este ce recupera?
    Este foarte evident ca aceste firme si acest Cartel are inca sustinere pe toate planurile.
    Este limpede ca aceste firma care sunt full de operatiuni fisctive lucreaza in continuare si au sustinerea celor care ar fi trebuit sa-i controleze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!