Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DNA L-A REŢINUT PE VÂLCOV DE ZIUA LUI! LA MULŢI ANI…

24. martie. 2016

03-valcov-rzv-unnamed-465x390Senatul a votat în favoarea cererii DNA de reţinere şi arestare formulată de procurorii anticorupţie pe numele fostului ministru, chiar în ziua în care Vâlcov Darius Bogdan a împlinit 38 de ani. Se întâmpla fix în urmă cu un an, miercuri 25 martie 2015.

N-a putut onora cu prezenţa petrecerea pe care o pregătiseră cu mare agitaţie pulifricii la Grădişte Hill anul trecut, întrucât a fost reţinut şi trimis la Beciul Domnesc, iniţial pentru 24 de ore, apoi pentru 30 de zile.  Probabil nici cu Prina nu s-a putut felicita(n.n. născut pe 26 martie) având în vedere că au stat în celule diferite.

Azi, Vâlcov face 39. E sub control control judiciar, situaţie care îi permite să sărbătorească, chiar dacă nu aşa cum obişnuiau odinioară, la comun cu doi dintre denunţătorii săi de… suflet.

 MERGEM ÎNAINTE!!!

La mulţi ani…

AMC

Print

One thought on “DNA L-A REŢINUT PE VÂLCOV DE ZIUA LUI! LA MULŢI ANI…

  1. PUTETI SA PUBLICATI CU NUME SI PRENUME PREA PUTIN MA INTERESEAZA . TOTI CEI CE SAVARSESC INFRACTIUNI DE ORICE NATURA TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU CA LEGEA ESTE PENTRU TOATA LUMEA . LA FEL CA SI CU MOARTEA PLATIM . DAR ACESTI NENOROCITI MERITA SA FIE SCHINGIUITI , CONDAMNATI LA CELE MAI GRELE PEDEPSE . VALCOV DACEA LECTII DE CORECTITUDINE SI COD FISCAL DOAR PENTRU FRAIERI . DE FAPT SI LEGILE SUNT DATE TOT LA FEL . NU CRED CA UN POLITICIAN SA FI FOST SAU SA FIE CORECT . L-AM VAZUT SI PE NENOROCITUL DE TEODOROVICI CARE S-A JURAT PE BIBLIE CA TOTI CEILALTI MINISTRI SEFI DE STAT S.A.M.D CE CORECT ERA EL SOACRA . DAR PARCA DUMNEZEU II OCROTESTE PE ACESTI NENOROCITI SI TRADATORI DE NEAM . CRED CA BIBLIA ESTE GOALA SI NU AR MAI TREBUI FOLOSITA IN ACESTE CAZURI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!