Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOAR O PETIȚIE ȘI… OLTUL PUTERNIC, LA LOC COMANDA!

28. ianuarie. 2016

După 10 ani de administrație Vâlcov în care doar aerul nu a fost taxat pe… metru pătrat, slătinenii au reușit pentru prima dată să se impună. Au semnat împotriva unor măsuri pe care le-au considerat bătaie de joc din partea celor pe care i-au ales să le reprezinte interesele și nu să încaseze indemnizațiile lunare pentru vot la comandă, și-au reușit să strice jocurile! O simplă petiție, însă un pas important în lupta cu cei ce se cred stăpâni pe plantație.

alegeri-psd-oltAzi consilierii, aceiași doi social democrați care au propus în pragul sărbătorilor de iarnă majorarea prețului la apă, au venit miercuri cu un nou proiect… de reducere. La loc comanda! Comanda contribuabililor și nu a liderilor politici, nici a pulifricilor sau a vreunui breloc cu pretenții de lider. Prețul la apă s-a diminuat. Nu de voie, de nevoia de a nu pierde voturile celor cărora au decis aleșii PSD Olt să le bage mâna în buzunar consumatorilor.

Așadar se poate!

La fel cum a fost posibil ca procurorii să pună capăt jafului din Primăria Slatina, cum cei care au negat în toți acești ani cele consemnate de noi despre afacerile GRUPULUI, acum nu-și mai dau acum rând la DNA, cum atât președintele cât și vicepreședintele CJ Olt sunt urmăriți penal pentru fapte de corupție, și cum multe altele urmează. Pentru că, nu-i așa, nu aduce anul ce aduce ceasul. Dacă mai sună și la 6 dimineața… cu atât mai bine!

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!